Гриценко: Зараз пуmін розпочав, фактично, свій осmанній бiiй… І ось що нам потрібно робити…

0

Подаємо мовою оригіналу:

Анатолій Гриценко

Ви можете сміятися, але я знову про «Переможний трикутник» Сунь Цзи.

Три його вершини — Армія, Народ і Влада, якщо вони міцні й підтримують одне одного — гарантують Перемогу. Навіть над ворогом, який має більше зброї, грошей чи солдат.

Путін нашу Армію на міцність уже перевірив — ЗСУ вистояли, вони щоденно нарощують силу і трощать ворога на всіх фронтах.

Путін уже перевірив на міцність і нашу Владу — після короткої розгубленості й намірів домовлятися з ворогом про мир, наша Влада не впала, не втікла закордон, навпаки — рішуче задіяла внутрішні ресурси і потужну зовнішню підтримку, демонструє готовність боротися з ворогом до Перемоги.

І от зараз путін розпочав, фактично, свій останній бій, останній нищівний натиск — він перевіряє на міцність Народ, не лише активну його частину, а всіх, десятки мільйонів українців.

Путін руйнує системи генераціі й постачання електрики, тепла, води і газу, перевіряючи, чи витримає наш Народ цей іспит, чи не впаде і не почне просити вступу в мирні переговори на путінських умовах?

Буде дуже важко. Буде темно, холодно і небезпечно всюди, і близько, і далеко від фронту.

Будуть нові ракетні атаки й погрози ядерного удару… Але маємо згуртуватися і вистояти, як вистояли Армія і Влада — і тоді Перемога буде гарантовано.

Лише тоді.

Загрузка...
попередня стаття«Прощавай, добpяк! Більше його немає з нами»: чого варті лише слова найближчого Юриного друга про те, що він був, немов прототun героя з пісні Кузьми «Добряк»
наступна статтяВ разі прuйняття Лукашенком рішення йтu в нaстyn на Укpaїнy, відразу niдключaться бiлoрyськi пapтuзaнu, які вже пiдгomyвaлися до цьoгo – Вячopкa