Site icon Звістка

Аваков: я не повірив поки не побачив сам, подивіться що Емірати зробили для України. Щойно ця інформація розлетілась на весь світ

Арсен Аваков : Найвищий хмарочос світу Бурдж Халіфа підсвітили кольорами українського прапора

Дубай сегодня вечером. Завершены официальные переговоры Украины и ОАЭ.
Знак уважения Украине со стороны властей Эмиратов.

Володимир Зеленський перебуває з офіційним візитом у Об’єднаних Арабських Еміратах. З цієї нагоди найвищий хмарочос світу підсвітили кольорами українського стягу.

Джерело: Фейсбук Володимира Зеленського

Бурдж Халіфа, що у Дубаї, в останній день офіційного візиту Зеленського, підсвітили синьо-жовтими кольорами. Відповідне фото Зеленський оприлюднив на своїй фейсбук-сторінці.

Синьо-жовтий хмарочос Бурдж Халіфа

Фото з Дубаю, де чітко видно підсвічений хмарочос, Зеленський лаконічно підписав емоджі: прапор України + прапор ОАЕ = співпраця.

Візит Зеленського до ОАЕ: головне

Подружжя Зеленських прибули з першим офіційним візитом  Президент Зеленський та перша леді прибули в Об’єднані Арабські Емірати: відео в Об’єднані Арабські Емірати 13 лютого.

Окрім них, в ОАЕ перебувають голова ОП Андрій Єрмак, міністр МВС Арсен Аваков, радник керівника Офісу президента Тимофій Милованов та міністр аграрної політики Роман Лещенко.

За два дні зустрічей делегація підписала низку важливих меморандумів та контрактів. Загальна їхня сума становить щонайменше 3 мільярди доларів.

Exit mobile version