Site icon Звістка

Блогер: “Новина ДУЖЕ хороша. Тепер слово за Зеленським. Тепер або ти з Українцями або ти з росіянами ОСТАТОЧНО. Третього не дано.”

І до хороших новин!

Петиція на сайті Президента України, щодо припинення використання Києво-Печерської Лаври т.зв. “МП” та передачі її Православній Церкві України – НАБРАЛА необхідних 25 000 голосів!

Тепер слово за Зеленським.

Чому новина ДУЖЕ хороша: не тільки тим, що петиція набрала потрібну кількість голосів. Вона хороша тим, що ми, підписанти петиції, небайдужі громадяни, Патріоти, Державники, Націоналісти, яким не байдужа як культурно-релігійна спадщина, так і Національна безпека – посадили Зеленського на ТАКИЙ шпагат, що Ван Дамм відпочиває тихенько.

Тепер або ти з Українцями або ти з росіянами ОСТАТОЧНО. Третього не дано. Да, передача тій чи іншій релігійній громаді Лаври, або ж інших релігійних споруд – НЕ компетенція Президента України, але він може задіяти свої важелі впливу, було б бажання.

То ж, чекаємо. Це не якась там “прохідна” петиція. Це ІСТОРИЧНА петиція, яку якщо задовольнити – можна запустити процес остаточної ліквідації агентурної мережі під кодовою назвою “МП” на території України. Дій-те!

Назар Приходько

Exit mobile version