Експертка з прав дитини: Сьогодні весь день думаю про новорічне привітання Зеленського, але писати не хотіла…

0

Людмила Волинець

Президент України Володимир Зеленський, до новорічного привітання якого було залучено дітей, не здогадується, що дитинство в українських дітей не завжди щасливе. Про це експертка з прав дитини Людмила Волинець написала 1 січня у Facebook.

“Коли його спічрайтери роздають, слава богу, щасливим дітям на знімальному майданчику папірці зі словами “багато грошей”, діти, не розуміючи глибини руйнації сімей і дітей сучасною бідністю, будуть намагатися фонетично точно сказати доручене”, – зазначила вона.

Волинець наголосила, що обов’язок держави – рятувати дітей, “яким загрожує смерть від чергового співмешканця мами, чи зґвалтування, чи чадне перебування в алкогольному або наркотичному чаді”. Тому що це теж українські діти.

“Очевидним є новий тип політика, керівника держави, який просто експлуатує образ дитини для досягнення своєї прагматичної мети, яка не має жодного стосунку ні до дітей “в екрані”, тим більше ні до дітей з іншого боку екрана. Бо якби президент мав об’єктивну інформацію про стан дітей в Україні, про руйнування всієї вертикалі виконавчої гілки влади з питань дітей, йому не спало б на думку подавати привітання в такому вигляді”, – вважає Волинець.
 

норма закону

Image
Загрузка...
попередня статтяМедіаекспертка: Дорогий Зеленський! Я вчора зустрічала Новий рік в Нових Санжарах разом зі своєю родиною. Біля телевізорів це робили тисячі великих і малих новосанжарців…
наступна стаття“Де ж ваші мізки, недоумки?” Олексій Мочанов обурений запусканням феєрверків у Києві на новорічні свята