Ей жіночко у нас ефір: Українська прибиральниця стала зіркою інтернету: мила підлогу в прямому ефірі з ведучими (відео)

0

Під час прямого ефіру на “Суспільному” в кадр раптово увійшла прибиральниця зі шваброю, чий намір помити підлогу в студії не зупинив той факт, що ведучі в цей час вели передачу. Курйозна ситуація викликала посмішки у журналістів, які вирішили продовжувати свою роботу.

Відео несподіваного візиту нового гостя до студії опублікував один з ведучих “Ранок на Суспільному” Віктор Дяченко у Facebook.

Як видно на ролику, журналіст привітався з прибиральницею, яка ненавмисно “увірвалася” у кадр, і нагадав про прямий ефір зараз, а також подякував жінці. Але після пари секунд замішання та вирішила продовжити виконувати обов’язки.

“У День спонтанного прояву доброти ми за бажанням долі познайомили вас з людиною, яка щоденно наводить лад у студії, аби все блищало”, – написав Дяченко.

Загрузка...
попередня статтяOт мeнi “пoдoбaєтьcя”, кoли виклaдaють фoтo кeфipy в cклянiй пляшцi aбo пляшкy гopiлки з пpoбкoю “чeбypaшкa” i млocнo тaк пpипиcyють внизy “A пaм’ятaєш…”. Тa, бл* пpeкpacнo пaм’ятaю! A бaгaтo чoгo ocь нe пaм’ятaю
наступна статтяНестор Шуфрич: Ксюша моя подруга. За Марченко, ви будете відповідати переді мною. Це було дуже підло.