Site icon Звістка

Гончаренко до Зеленського: Володя, прояви хоч якусь тут мужність… Не бійся того, що Дубинський вийде, виведе 50 депутатів

Чутка про те, що нардеп Олександр Дубинський в разі його виключення з партійної фракції “Слуга народу” виведе звідти п’ятдесят нардепів, – неправда.  Ніхто в пропрезидентської фракції не захоче розвалити монобольшість.  Про це нардеп Олексій Гончаренко сказав в ефірі телеканалу “Прямий”, звертаючись до президента України Володимира Зеленського.

За словами Гончаренка, виключення одіозного і забруднившого себе  участю в дуже скандальній історії нардепа Олександра Дубинського з фракції, яка позиціонує себе як пропрезидентська, буде проявом громадянської мужності.

 В першу чергу – для глави держави.  Адже загальновідомо, що ніякі кардинальні рішення в фракції “Слуга народу” не приймаються без обговорення з Володимиром Зеленським та його особистого схвалення.

 І зараз Зеленський, як зазначив Гончаренко, боїться можливого розвалу фракції через виключення Дубинського.  Але цей сценарій розвитку подій – зовсім нереалістичний, відзначає депутат.

 “Нікуди вони не вийдуть, ніяку коаліцію вони не розвалять. Їм буде від перевиборів так само погано, як і тобі. Тому вони не будуть цього робити. І тут треба захистити державу, якій ти клявся на трибуні Верховної Ради, поклавши руку на Євангеліє.  це дуже важливо “, – Гончаренко

 За його словами, Зеленського в ситуації з Дубинським шантажують, президент повинен проявити мужність.

 “Я хочу звернутися до Зеленського. Прояви, вибач, Володя, хоч тут якусь мужність і не бійся того, що Дубинський вийде, виведе 50 депутатів. Нічого цього не буде” – наголосив Гончаренко.

За матеріалами dialog.ua

Exit mobile version