“Хочу розлучитися. Дізналася, що він кум Путіна”. Після заяви Марченко в соцмережах почали публікувати пародію на нього студії “Квартал 95” 2014 року

0

Дружина нардепа від “Опозиційною платформи – За життя” Віктора Медведчука і телеведуча Оксана Марченко 20 лютого зробила відеозвернення у зв’язку з введенням санкцій проти неї і чоловіка. Користувачі соціальних мереж почали поширювати відеопародія на Марченко студії “Квартал 95”, яку опублікували в 2014 році на YouTube-каналі.

“Я хочу з ним розлучитися, тому що вчора дізналася, що він [Медведчук] – кум [президента Росії Володимира] Путіна, уявляєте – Путіна. Може, коханку йому б пробачила, але таке. Ганьба”, – заявила актриса в пародії на Марченко .

“Студія” Квартал 95 “превентивно зняла пародію на нового українського політика [Марченко]. Ще в 2014 році”, – прокоментував відео користувач Facebook Сергій Наумович.

Загрузка...
попередня статтяЦаплієнко: “У” ДНР “під Горлівкою втрати глибоко в тилу – бойовики підозрюють диверсію українських партизан”
наступна статтяМовний скандал у Глухові: “Нещасна російськощелепна вчителька” вимагає від мами української дитини, котра хотіла вчитись українською, “компенсації”