Мазур: “Ситуація, яка вразила мене своїм цинізмом. Відданий справі лікар. Який днював і ночував на роботі, рятуючи хворих на ковід..

0

Ситуація, яка вразила мене своїм цинізмом. Відданий справі лікар. Який днював і ночував на роботі, рятуючи хворих на Covid в найбільш інфікованій – червоній зоні. Заразився сам. І буквально згорів – за 4 дні. Від тих же симптомів.

Але тепер ціла комісія з’ясовує: чи Covid це був?!Чому? Подивіться цей сюжет Андрія Цаплієнко.

Про Лікаря Івана Венжиновича. Який влітку став обличчям цілої кампанії Unisef під гаслом «Дякуємо лікарям». Але навіть поклавши життя на цьому інфекційному фронті – подяки не дочекався.

Ми, звісно, будемо стежити за цим розслідуванням дивовижної комісії.

Перед якою – очевидні факти. Сподіваюсь, своє слово скажуть і представники UNICEF Ukraine: які отримали нагороди за свою інформаційну кампанію. Бо невже і правда – ми в нашій державі вміємо дякувати тільки на словах?

А коли мова йде про матеріальну підтримку – створюємо комісії?!Друзі, тут потрібна і ваша допомога!Напишіть в коментарях слова підтримки родині Івана Венжиновича – сину Борису і дружині Ірині. Лікар допомагав нам і нашим дітям… ціною свого життя. Тепер ми маємо допомогти, щоб була встановлена справедливість.

І не було соромно. І син пишався подвигом свого батька, його професією, Україною та українцями. Мав можливість жити тут і здобувати освіту далі.

Що більше буде уваги до цієї історії – то менше буде бажання проігнорувати її

Алла Мазур

Загрузка...
попередня статтяЯкщо цього не зробити бyдe бiдa! Порошенко особисто обдзвонює вище керівництво Євросоюзу і переконує їх зберегти безвіз
наступна статтяУ ці хвилини! Гнати його – безпорадний, Береза розніс Лещенка. Гучний скандал, просто в ефірі