Москаль: “Зеленський – це типовий «радянський совок», такими «совками» не були ні Леонід Кучма, ні Віктор Ющенко, ні навіть Віктор Янукович.”

0

Геннадій Москаль заявив, виступаючи в ефірі «5 каналу», що неграмотність – це тільки лише одна риса, яка дозволяє поставити знак рівності між Володимиром Зеленським та Віктором Януковичем. За словами колишнього керівника Закарпатської ОДА, нинішній глава держави любить розкіш точно так же, як і президент, який втік.

Зеленський обіцяв передати дітям державні резиденції, але в підсумку сам перебрався до палацу. Його кортеж рази в 4 більше того, який був у Януковича. Зеленського сьогодні супроводжують близько 50 автомобілів. Янукович відпочивав тільки на держдачі в Криму, тоді як діючий президент вже встиг відпочити за півтора року в Одесі, Гуті, в Карпатах на курорті «Буковель», на острові Бірючий, в Бодрумі, в Парижі, їздив на Ніагарський водоспад, а в новорічні свята відзначився скандальним відпочинком в Омані.

На думку Москаля, шостий президент виявився дуже слабкою людиною, причому, не тільки в плані інтелекту. Він до цих пір так і не зрозумів, чим повинен займатися глава держави, і виявився ласим до спокуси, які дає влада. Зеленський – це типовий «радянський совок», такими «совками» не були ні Леонід Кучма, ні Віктор Ющенко, ні навіть Віктор Янукович.

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Загрузка...
попередня стаття“Лікар-інфекціоніст мені озвучує суму в 24 тис. грн. і за готівку…” Історія про те, як в Україні “безкоштовно” лікують ковід
наступна статтяМозгова: “Вітаю сьогодні чорний день, перевалило за 5000… Не зупиняйтесь, ходіть на масові заходи, концерти, тусуйтесь! І головне, жодних масок, обмежень, дистанції!”