ПАНЕ АВАКОВ «Пише вам жителька Рівного. Може вам не казали, то хочу nовідомити…»

0

Міністр Арсен, пише вам 33-річна жителька Рівного.

Може вам не казали, то хочу повідомити, шо на території області добувають камінь, зовні схожий на бурштин (саме так це називають працівники УМВС). Ваші підлеглі, зовні схожі на працівників міліції, знають в обличчя усіх людей, зовні схожих на старателів.

Ваші підлеглі проводять обшуки у зовні схожих на старателів людей, і вилучають в їхніх помешканнях, зовні схожих на замки, велику кількість каміння, зовні схожого на бурштин і велику кількість грошових знаків, зовні схожих на долари США.

Потім зовні схожі на міліціонерів, люди повертають каміння, зовні схоже на бурштин зовні схожим на старателів, людям за, зовні схожу на долари США, винагороду.

Часом вашим підлеглим доводиться вилучати з кримінальних проваджень, зовні схожих на паперові папки, документи, зовні схожі на протоколи обшуків, або виносити з приміщення, зовні схожого на управління міліції, мішки, зовні схожі на мішки з камінням.

Зовні це все схоже на корупцію. Чи не були би ви ласкаві бути зовні схожим на міністра не лише в Фейсбуці і в трудовій книжці?

Бо нам тут усім, зовні схожим на громадян, людям гидко і некомфортно слухати про вашу, зовні схожу на показуху, боротьбу з корупцією.

Розумію, що у нас в країні ООС, зовні схоже на війну, і це би мало надовго зайняти нам серця, голови і руки, але ми втомились миритись з вашим, зовні схожим на роботу, перебуванням на посаді.

Смаколики, у вигляді зовні схожих на чиновників, хабарників, нас вже мало заспокоюють.

Хтілося б написати — з повагою, але то буде зовні схожим на лицемірство. Інка.

Інна Білецька

Загрузка...
попередня статтяБуде дика посуха: з’явився прогноз погоди на травень
наступна статтяМолитви за дітей, щоб у них склалося життя і Бог беріг від негараздів. Помоліться сьогодні!