Парасюк → Геращенку: “Антон, подумай добре, що ти пишеш. Так, зараз ти – замміністра, але завтра тебе може зустріти вулиця…”

0

Друзі зробіть, будь ласка, РЕПОСТ. Хочу відповісти тут одному персонажу, який став великим правоохоронцем.

По-перше. Якби не вогонь, зірвана бруківка і просто людська відвага, то хтось ніколи б не був замміністром чи міністром. До речі, я добре пам’ятаю як в той час хтось бився до кінця, а хтось папочку за Аваковим носив і облизував його.

По-друге. Сльозогінний газ був не в людей, а в поліції, яка дуже активно його застосовувала.

По-третє. Нацгвардійців ніхто не копав і не палив. А от що стосується “беркуту”, який був на Майдані і який ви не ліквідували, то вони завжди будуть отримувати жорстку реакцію за свою присутність.

По-четверте. Дуже добре запам’ятайте, що у суспільстві – головне суспільство, а не ваші домисли, брехня і кодекси, написані портновим.

І по-пяте. Це був найтолерантніший мітинг, який я бачив. Активісти можливо і штовхались, бо хотіли пройти до ОП, але коли поліція потрапляла в руки людей, то їх просто відпускали і все це лише викликало сміх. Ну і вперше чую, щоб дим для свят міг горіти.

Антон, подумай добре, що ти пишеш. Так, зараз ти – замміністра, але завтра тебе може зустріти вулиця і дуже цікаво, чи в тебе буде, що їй сказати. І припини нарешті так огидно відпрацьовувати своє крісло.

Володимир Парасюк

Загрузка...
попередня статтяПам’ятаєте скандальну стоматологиню Інну Кравчук з міста Рівне, яка била дітей? Її сьогодні помітили на робочому місці.
наступна статтяЛюди згорають за кілька днів: лікар закарпатської лікарні розповів про новий штамп коронавірусу в Україні