Site icon Звістка

Петро Порошенко: “Олігархи не нажерлися…” Емоційно про підвищення тарифів.

Сьогодні, 29 січня, під час брифінгу лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко розкритикував команду Володимира Зеленського за зростання комунальних тарифів.  Особливо “дісталося” влади за нові тарифи на електрику.

“Руками Зеленського … його олігархам була віддана на відкуп країна. Коли людям продають електроенергію за 1,68, скасувавши пільговий тариф 90 копійок, Коломойському продають за 60 копійок. Ще є один соратник Зеленського і Коломойського пан Шевченко. Який думає, що йому вдасться купити  українців. Він так не поважає українців, що думає, що вони продадуть мандат і влада “, – висловився екс-президент.

Порошенко також зазначив, що підтримує будівництво доріг, але не розуміє, чому ці роботи зросли в ціні майже на 50% в порівнянні з часом його каденції.

“Чому, щоб побудувати дороги, треба забрати гроші у лікаря, вчителя, в української культури, позбавити українців вакцин, тестів і медичного обладнання. Тому що олігархи, і пан Шевченко, і його патрони – Коломойський і Зеленський – НЕ нажерлися”, – резюмував  Порошенко.

За матеріалами dialog.ua

Exit mobile version