Поки ми спали! Заборонити ОПЗЖ – почалось. Марченко зблідла – її закрили. Аваков добив – Медведчук все

0

До президента України, Ради національної безпеки і оборони та міністерства юстиції звернулось кілька місцевих та обласних рад. Вони вимагають заборонити партію Віктора Медведчука – “Опозиційна платформа – За життя”.

Таке звернення – це вияв волі чернівчан. Таку думку висловив депутат Чернівецької міської ради Іван Гончарюк.

За його словами, такий заклик – назрілий. Чернівецька міська рада у своєму зверненні підкреслила те, про що говорять, але формально не приймають.

У стані війни важливо відстояти проукраїнські інтереси,
– зазначив Гончарюк.

Він зауважив, що міська рада багато спілкувалась з виборцями та військовими, тому відстоює їхні інтереси.

Проукраїнські сили висловили позицію
“Я вважаю, що у Чернівецькій міській раді більшість – проукраїнських сил, які висловили свою позицію щодо 5-ої прокремлівської колони”, – наголосив Гончарюк.

Він також додав, що таке питання назріло вже давно. Це, як зауважив депутат, звичне, нормальне явище, яке є проявом проукраїнської позиції усіх регіонів.

Зазначимо, Відповідні звернення підготували вже кілька місцевих рад, зокрема Чернівецька, Черкаська, Запорізька та Івано-Франківська. Депутати вимагають на законодавчому рівні унеможливити існування партії “Опозиційна платформа – За життя”, а також ще однієї прокремліської партії – “Партії Шарія”.

В свою чергу, екс-нардеп Ігор Мосейчук пише:

А може досить пані Оксана?!
Може варто зупинитися і припинити ділити українців за вірою та мовою?!
Ви та Ваш чоловік сієте між українцями ворожнечу, підбурюєте українців до ненависті один до одного, розділяєте і прагнете володарювати! ГОДІ!

Вважаю, що Україна має на найближчі 25 років накласти мораторій на обговорення та ухвалення будь яких рішень з питань віри, мови та спірних моментів нашої трагічної історї! Є чинне законодавство і його варто дотримуватися, виконувати! Крапка!

Варто сконцентрувати увагу на питаннях: економіки та промисловості, охорони здоров’я, освіти та науки.

Все інше від лукавого!.

А от Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що владу проросійському політику і куму президента РФ Володимира Путіна Віктору Медведчуку дав п’ятий президент України Петро Порошенко.

Таку думку Аваков висловив у інтерв’ю 1+1. На думку міністра, Порошенко сприяв тому, щоби дати владу Медведчуку через його вплив на процес обміну полоненими з Росією.

“Медведчук цим всім займається для того, щоби повернутися до влади. Петро Олексійович намагався підпорядкувати цей механізм, думаючи розв’язати якісь свої проблеми. Він дав Медведчуку ту силу, якої той не мав. Де Медведчук був після революції? Ніде”, – зазначив Аваков.

Міністр уточнив, що частково план Медведчука спрацював — він повернувся на політичну арену завдяки переговорам з президентом РФ Володимиром Путіним.

Загрузка...
попередня статтяНегайно повернути пенсійний вік для жінок до 55. Тільки що на сайті президента опублікували петицію, яку можна підтримати
наступна стаття“Вчителька” Сергія Стерненка з географії: “Я xoчу, щoб люди вiдкpили oчi! У мeнe кpик душi! Звepтaюcя дo дeпутaтiв “Гoлocу” i чacтинi дeпутaтiв “Слуги нapoду”…”