Розійшовся не на жарт! Зеленський розлючений – масові відставки уже скоро. Під загрозою топ-чиновники – провал

0

За даними джерел, наближених до президента Володимира Зеленського, глава держави готує ще низку звільнень у регіонах після провальних місцевих виборів.

Відзначається, що під загрозою позбавлення посад чотири топ-чиновники.

Сьогодні, 2 грудня, за даними джерел, наближених до президента Володимира Зеленського, глава держави готує ще низку звільнень у регіонах після провальних місцевих виборів.

Відзначається, що під загрозою позбавлення посад чотири топ-чиновники, які обіймають керівні посади у регіонах.

Відзначається, що Зеленський готується зняти главу Дніпропетровської ОДА Анатолія Бондаренка, який навряд чи отримає нову посаду, і голову Херсонської ОДА Юрія Гусєва, який може очолити Укроборонпром.

Також свій пост незабаром може покинути голова Чернігівської ОДА Ганна Коваленко, яка на останніх тижнях вагітності. Глава Запорізької ОДА Віталій Боговін, швидше за все, стане головою облради і покине займану посаду.

Раніше повідомлялося, що міністра Максима Степанова планують звільнити до кінця 2020 року протягом найближчого місяця. Повідомляється, що його роботою особисто незадоволений президент Зеленський.

Нагадаємо, в Офісі президента готують масштабні звільнення. Відзначається, що ЗМІ з’ясували інформацію про те, які готуються перестановки в оточенні Володимира Зеленського, як вони можуть поміняти команду глави держави.

До цього Зеленський розповів, коли і за яких умов звільнить генпрокурора Ірину Венедіктову, яка була призначена в цьому році.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяВ свої майже 60 років Катерина працює на двох роботах, в той час як її дорослі діти сидять вдома і чекають, поки мама заробить на кусень хліба. Всі знайомі радять Катерині нарешті зайнятися собою, але марно – вона і далі продовжує дбати про своїх дітей
наступна статтяМама заruблоrо Андрія сьогодні пішла у вічність… Я дуже хочу, щоб ви всі згадали Наташу, яка померла в лікарні від ковіду.