Руслана Коцабу і Тетяну Монтян “привітно” зустріли у Коломиї. ВІДЕО

0

Напад стався прямо під будівлею суду. Самі постраждалі звинуватили в атаці членів “Правого сектора”.

На журналіста Руслана Коцабу, обвинуваченого за статтею 111 Кримінального Кодексу України ( “державна зрада”), безпосередньо під будівлею суду в Коломиї напали націоналісти. Як повідомило видання “Страна“, журналіст звинуватив у нападі праворадикальну організацію “Правий сектор”.

“Під будівлею суду велика група агресивних молодиків з провальних неонацистських угруповань, які напали на мене і мого адвоката Тетяну Монтян”, – заявив Коцаба в коментарі виданню. Відзначимо, що разом з підсудним прибула і його захисниця – Тетяна Монтян, яка також потрапила “під роздачу” разом зі своїм підзахисним.

За словами Коцаби, атака відбувалася в присутності правоохоронців, які бездіяли: “Вони заляпали нас з порошкового вогнегасника і вигукували різні погрози на нашу адресу. Кидали в нас яйця. Поліція на це ніяк не реагувала”. У той же час, як зазначив підсудний, поліція змогла забезпечити “відступ” для нього і Монтян вже після засідання.

Загрузка...
попередня статтяМeдик: “Oднa iтaлiйкa, з якoю я пpaцювaв в Iтaлiї зaпитaлa мeнe: “Якa зapплaтa мeдикiв в Укpaїнi?” – “Лiкapi oтpимують близькo 200-400 євpo, мeдcecтpи тpoхи бiльшe нiж cтo євpo”, – вiдпoвiдaю я – “Зa гoдину?” – дивуєтьcя вoнa”
наступна статтяЩо ви голову морочите? Москаль не стримався – випалив все у прямому ефірі. Дісталось усім – Вітренко зблід – знімуть!