Сергій Притула: Іспанський встид! За 7 років військового я ніколи їх не критикував. Але сьогодні не стримався..

0

За 7 років військового волонтерства я ніколи не критикував Міністерство Оборони, чи міністра оборони.

За 7 років військового волонтерства я ніколи не критикував Міністерство Оборони, чи міністра оборони.

Не в останню чергу тому, що є люди, які трохи більше тямлять в тому, де міністр справляється, а де ні. А ще тому, що для волонтерської діяльності мені ніколи не треба було погодження з міністром чи міністерством.

Ми просто не перетинались (виняток – одна зустріч двох десятків волонтерів із Полтораком) та існували у різних системах координат. Щоб забезпечити якийсь підрозділ необхідним, мені було достатньо дзвінка від комбата чи смски від комроти.

Тому, критика міністерства була поза моєю парафією.

Але коли я бачу, як міністр оборони, який провалив державне оборонне замовлення, знаходить час для розбірок із журналістом (от тільки давайте не розказувати, що той встид відбувається без візи міністра), то можу порадити пану подати у відставку і зосередити свою увагу на срачі у фейсбуці. Бо срач у підпорядкованому міністерстві він вже влаштував.

Іспанський встид!

Про це написав у себе на сторінці у фейсбук Сергій Притула.

Загрузка...
попередня статтяМeнe сьогодні зaпитaли: Чи мoжe жiнкa в штанах xoдити у Xpaм?. Xopoше питaння.. Дaвaйтe paзoм з вaми poзбepeмося у цiй тeмi…
наступна статтяCiльпo, кacа, чepга. Пepeді мнoю виклaдaє пoкyпки бaбycя. Poзpaxовується, бepe решту. Cпaкoвує пpoдyкти до cyмки. Звepтaєтьcя дo кacиpки :- A eтo коробки cтoят для сборов на Apмiю iлi на iнвaлiдoв?..