Шабунін: “Порошенко за тиждень після скандалу звільнив Свинарчука… Зеленський вже два тижні захищає Татарова. “

0

Допис антикорупціонера Віталія Шабуніна:

”Зеленський дуже любить підкреслювати свою відмінність від Порошенка. Цього разу я йому допоможу.Порошенко за тиждень після скандалу звільнив Свинарчука (Гладковського) https://bit.ly/2K8mOy9.

Зеленський вже два тижні захищає Татарова.Мало того, що його не звільнено, президент продовжує рятувати Татарова від підозри НАБУ, а також допомагає йому комунікаційно та політично.За лінком блог про те, що особисте рішення Зеленського відмазувати Татарова – це постріл і собі, і країні в голову https://bit.ly/39W2RFQ.

І мотивація президента, як на мене, не має особливого значення:– він просто не розуміє, що відбувається (я в це не вірю);– корупційний злочин підлеглого для нього не проблема;– він вважає Татарова незамінним.“Какая разніца” (тм)!?Будь-який з цих мотивів свідчить про те, що Зеленському плювати як на закон і справедливість, так і на довіру українців, які повірили у “переможемо корупцію”.

На голови останнім Офіс Зеленського вчора, пробачте, випорожнився наступними офіційними повідомленнями:“Олег Татаров провів зустріч з членами робочої групи з питань реформування кримінальної юстиції…” https://bit.ly/37LD9kF.” – пише Шабунін у своєму Фейсбук.

Загрузка...
попередня статтяСьогодні вранці у мене була випадкова зустріч .. Я зайшов в аптеку у себе на районі і побачив там бабусю, яка плакала. Запитав: «У чому справа?»
наступна статтяХарків’янка: “П0мер мій синочок… Зaruнув не на війні, на відпочинку. Поїхав з друзями в Хургаду. Сьогодні вже сьомий день, як це сталося…”