Site icon Звістка

Стає гаряче ! Обстановка на акції протесту в Москві швидко перейшла межу.

У столиці Росії силовики спробували жорстко розігнати акцію на підтримку опозиціонера Олексія Навального.  Це призвело до справжнього “побоїща”.

Варто зазначити, що протести спалахнули в десятках міст Росії.  Однак наймасовіший зафіксовано саме в столиці.  Там на вулиці вийшли як мінімум 40 тисяч осіб.

Поліція почала затримання в Москві ще до початку акції.  Людей заарештовували без розбору, вихоплюючи з натовпу.  Дуже швидко ситуація загострилася.

Коли ОМОН спробував відтіснити протестувальників з Страсного бульвару, почалися жорсткі зіткнення.  Силовики били людей кийками, у відповідь на них летіли пляшки і фаєри.

Багато цивільних постраждало.  У Мережі з’явилася велика кількість фото закривавлених протестуючих з розбитими головами.  Точне число потерпілих поки невідомо.

Варто відзначити, що, за даними ресурсу “ОВС-Інфо”, за останніми даними, в ході протестів були затримані понад 1,3 тисячі осіб.  Більшість з них – у столиці.

Додамо також, що люди вийшли на вулиці вимагати звільнення з СІЗО Олексія Навального.  Він був заарештований 17 січня в аеропорту Москви відразу після повернення з Берліна.  У Німеччині опозиціонер був на лікуванні після отруєння хімзброєю “Новачок”.

За матеріалами dialog.ua

Exit mobile version