Тіна Кароль сьоrодні в cль0зaх! Відомоrо українського музиканта та її друга 3найшлu не жuвum

0

Заruблого кілька тижнів шукали поліція і волонтери

Так, 29 листопада в Мережі з’явилися повідомлення про пошук зниклого 65-річного музиканта та аранжувальника Олександра Дерев’янка. Свого часу він працював з багатьма українськими зірками, включаючи співачку Тіну Кароль.

Зазначалося, що чоловіка в останній раз бачили 22 листопада в одній з київських лікарень, куди його доставила “швидка допомога” з розбитою губою і підозрою на черепно-мозкову травму. Однак, музикант покинув стіни медустанови в невідомому напрямку, після чого його ніхто не бачив. Волонтери поширили оголошення з проханням телефонувати усіх, хто міг бачити зниклого.

Майже через два тижні після його зникнення, 4 грудня тіло Дерев’янка знайшли в гаражному кооперативі в Борисполі. Про це повідомляє “Страна”, посилаючись на свої джерела в МВС.

На трупі були видні сліди насильницької сmерті: зокрема, на шиї – сліди удушення.

Правоохоронцям вдалося оперативно обчислити особи підозрюваних і затримати їх. Ними виявилися два хлопці, один з яких орендував гараж, в якому знайшли тіло вбитого. Крім того, він брав у Дерев’янка уроки гри на гітарі.

За попередньою версією, підозрювані втерлися в довіру до Олександра під виглядом бажаючих навчатися музиці. Потім убили чоловіка в його ж квартирі і перевезли тіло в гараж в Борисполі.

Можливою метою ж0рстокої розправи став намір підробити документи на квартиру від імені вбитого і продати її.

Примітно, за словами друзів Дерев’янка, в дверях його квартири було знайдено записку (нібито написана його рукою) про те, що він поїхав у відрядження. Найімовірніше, записку підробили вбuвці, щоб заплутати слідство.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяЛікар: я не можу мовчати, кожні п’ять розтuнів, які я роблю лише в одного немає ковіду
наступна статтяЩойно! Венедіктова шокувала рішенням – уникне покарання. Скандальна заява: недостатньо підстав