Site icon Звістка

У родини Петра Порошенко дуже важкий рік. Політичні пeреслiдувaння, цькyвaння, тиcк. Але це ненайгірше, найстрашніше це те що…

В Петро Порошенко і пані Марини дуже важкий рік…Політичні переслідування, цькування, тиск. Але найстрашніше- це особисті втрати. Влітку пішли засвіти Батько Петра Олексійовича й за місяць – Тато Марини Анатоліївни.

Сьогодні не стало її Мами. Знаю, що в батьків ПП і Марини були дуже міцні шлюби, які стали прикладом і дітям. Мама Марини не змогла пережити смерть чоловіка , додалася й важка хвороба.

Останні дні родина Порошенків пережила чергову хвилю цькування від заряджених писак. «Реєстрові блогери» під кальку строчили бруд, що ПП і Марина посміли піти на прем’єру фільму про Донбас, коли мама знаходилася у лікарні. Заряджені писаки не в курсі, що в ковідні палати не пускають відвідувачів.

Та й не їх це справа- лізти в особисте, куди не варто тягнутися з брудними думками, брудними руками… Але в цих людей давно – ампутація совісті.Найщиріші співчуття родині Порошенків. Сил вам і мужності пережити цю важку втрату.За матеріалами зі сторінки 

Ірини Геращенко

Exit mobile version