Вахтанг Кіпіані: У російському КВН срібні медалі у фіналі здобула сімферопольська команда, в якій три чільних гравці – кримські татари.

0

У російському КВН срібні медалі у фіналі здобула сімферопольська команда, в якій три чільних гравці – кримські татари. Розумію, що це така політична технологія. Вони вже найросійськіші россіянє – пишаються мостом, поверненням “додому”, жартують про те, що цей рік був найкращий, бо російський турист нарешті обрав півострів, а не зарубіжні курорти. Або ще такий жартик – Путін ініціював закон, що президентом Росії не може бути людина, яка колись мала інший паспорт. І тут кримець Алім каже – це несправедливо, але ж ми не винуваті [у тому, що були громадянами України]. Зала сміється. Потєшниє х0хли уже не грають у КВН, тепер це роблять потєшниє кримці і “шахтьори с Ровєньков”. Мораль – потрібний закон про колабораціоністів. І сумно, що тільки одиниці це розуміють.

Вахтанг Кіпіані

КВН 2020 Высшая лига Финал

Загрузка...
попередня статтяЗакон в дії! Зеленський зробив це – дозволено. Уже з січня – що варто знати кожному українцеві
наступна статтяПсихіатр Семен Глузман: Я щиро намагався допомогти Зеленському. Ризикуючи втратити повагу багатьох…Але у нього були інші радники.