Якщо цього не зробити бyдe бiдa! Порошенко особисто обдзвонює вище керівництво Євросоюзу і переконує їх зберегти безвіз

0

Політичний аналітик Павло Нусс пише на своїй сторінці в Facebook, з’явилася інформація про те, що п’ятий президент, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко особисто обдзвонює всіх керівників Євросоюзу, переконуючи їх зберегти безвізовий режим для України, незважаючи на історію з Конституційним Судом

Аналітик підкреслює, більш того, для відновлення довіри Європейського Союзу до України, фракція «Європейської Солідарності» розробляє законопроект, щоб в законний і конституційний спосіб обійти скандальні рішення КСУ і відновити роботу антикорупційної інфраструктури.

«У кризи є свої імена – Коломойський, Зеленський і Медведчук. І зараз для всіх нас важливо протистояти штучній кризі, демонтажу української державності, і знову, і знову президент Порошенко не залишається осторонь, традиційно підключаючи свої ресурси для збереження України українцям », – написав аналітик.

Загрузка...
попередня статтяВідомий лікар яка врятував сотні життів розповіла, як зрозуміти, що ви вже перехворіли на ковід
наступна статтяМазур: “Ситуація, яка вразила мене своїм цинізмом. Відданий справі лікар. Який днював і ночував на роботі, рятуючи хворих на ковід..