Зеленський сьогодні отрuмав удар нuжче пояса у своєму рідному Кривому Розі. Подробиці

0

«Кривбаааасссс»: остаточна поразка Зеленського на користь «русского міра».

Вибори в Кривому Розі програли. Це були останні вибори в цьому році і останнє сподівання ОП і Зеленського. Жодного мера обласних центрів, жодної перемоги в міських радах найбільших міст, нищівна порязка на виборах до обласних рад. Останнім сподіванням мав стати рідний «кварталівський» Кривий Ріг. Заради перемоги з виборів знявся навіть одіозний Вілкул. І зрештою, Зеленський своїми безглуздими діями привів до перемоги…ОПЗЖ.

За попередніми даними (якщо нічого не зміниться) саме представник проросійської ОПЗЖ Костянтин Павлов стане мером «Кривбасу», а отже медведчуківська політсила ще більше підсилиться на сході та півдні країни, а значить підсилить свій вплив на всю країну.

Зеленський майже повністю програв. Навіть не зважаючи на особисті мальовані рейтинги в 40% деякими «агенціями», навіть не зважаючи на власну «монлбільшість», що не може дати і 200 голосів, навіть зі своєю ОП, що не може вирішити жодну ситуацію в країні.

Зеленський програє, адже 18 місяців брехні, популізму, скандалів, катастроф та провалів в країні демонструють тотальну недовіру до «слуг» навіть у базовому регіоні.

Зеленський своїм тотальним програшем тягне до влади ще більше зло – московські сили. Про це попереджали на початку 2019го. Після всіх своїх провалів влада «кварталу» та «слуг» залишає випалену землю на догоду повноцінного реваншу.

Андрій Смолій

Загрузка...
попередня статтяВідео. “Вuгрузили з лікарні і вивезли майже roлoгo”: під Дніпром nацієнта трансnортували в інше місто в самій майці
наступна статтяХто пам’ятаєте сільські весілля в палатці? Це стало справжнім хітом в мережі. Дuвuтись всім!