Знаєте чому Порох не поїхав на лікування до Німеччини, як Кернес, не лікується за рахунок платників податків, і не жив в держрезиденції, на відміну від «президента Голобородька»?

0

“Розслідування” року

Багато користувачів соцмереж обурилися “розслідуванням” щодо процесу і вартості лікування Петра Порошенка. Хоч насправді, треба подякувати за бездоганну роботу, за пролиття світла в безмежному океані брехні.

Ну, судіть самі. Порошенко не поїхав лікуватися у Німеччину як Кернес. Порошенко не користується послугами держави, тобто коштами платників податків, хоч як п’ятий президент має на це абсолютне право. Тут є контраст ще й у тому, що й працюючи президентом він не користувався машинами ДУС, навідміну від Голобородька, який замість велосипеда пересувається у великих кортежах. І у державну резиденцію не переїжджав.

Більше того, як на тлі цієї інформації виглядає Зеленський і Венедиктова, з їхніми державними дачами і резиденціями, Єрмак, який летить чартером на зустріч в Італію, хоча міг би скористатись регулярним рейсом? Як сприймати інформацію про збільшення на 40% витрат на утримання діючого президента і на 700 мільйонів – державного управління справами?

Офіційний мільйонер, лідер однієї з найбільших і найпопулярніших політичних партій, витрачає на своє лікування 11,5 тисяч гривень в день користуючись вітчизняною медициною? Тобто так, як робив би будь-який бізнесмен середньої руки, або навіть який-небудь успішний айтішник? І при цьому його власна благодійна допомога під час пандемії сягає суми 100 мільйонів гривень. Ну, молодець, заслуговує на повагу.

Якщо на меті цього “розслідування” було подражнити “пересічного” українця тим, як витрачає власні кошти “барига”, то тут теж мимо, бо всі українці зараз в одному човні, без захисту та ефективної допомоги від держави. І на відміну від людей, які мають заощадження, багато хто на цю державу сподівався. А отримав шиш, тести і лікування за свій рахунок і колапс медичної системи, до якого ми наближаємось. Тобто, автори цього “креативу” ще й солідаризували Порошенка з більшістю громадян.

Молодці, пишіть ще.

Хоч загалом – це ознака політичного безсилля.

Варто зауважити, що щодо жодного іншого політика такого інтересу до кожного його кроку не існує.

Політолог Євген Булавка

Маєте, що сказати ? Приєднуйтесь до обговорень ! Для переходу натисніть на картинку нижче

Думку автора опубліковано без жодних змін синтаксис та орфографію збережено. За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора”.

Загрузка...
попередня статтяПішов сьогодні до лісу за опеньками і став багатим, знайшов гриб, вартістю в 4000 євро (Фото)
наступна статтяНосила окуляри і коротке волосся! Aрхiвні фoтo пeршoї лeдi вuклaлu в мeрeжy: пicля cтyдeнтcькuх рoкiв вoнa кaрдuнaльнo змiнuлaсь