Site icon Звістка

Від тепер ви не будете розморожувати м’ясо та рибу по декілька годин. Моя подруга навчила мене це робити всього за 7-10 хвилин. Ділюсь тепер цим способом із вами!

Часто трапляється так, що потрібно швидко щось приготувати, але основний інгредієнт заморожений. Якщо необхідно терміново розморозити рибу чи м’ясо, скористайтеся хитрощами, які використовують корейські господині.

ШВИДКЕ РОЗМОРОЖУВАННЯ М’ЯСА

Для швидкого розморожування щойно вийнятого з морозилки м’яса будуть потрібні вода, досить глибока широка ємність і цукор.

Інструкція:

ШВИДКЕ РОЗМОРОЖУВАННЯ РИБИ

Розморожування риби схоже на ту ж процедуру з м’ясом, але замість цукру потрібно використовувати сіль. Дії будуть приблизно такими ж.

Інструкція:

Час розморожування може бути скорочено або, навпаки, збільшуватися в залежності від розмірів шматка м’яса або тушки риби. Але в будь-якому випадку вкрай важливо дотримуватися пропорції солі та цукру, а також слідкувати за температурою.Джерело

Exit mobile version