Site icon Звістка

Знайома італійка навчила готувати яблучне експрес-печиво. Не натішуся рецептом…

Я дуже люблю домашнє печиво, але як подумаю, що тісто потрібно буде тоненько розкатувати, потім вирізати його, потім знову розкатувати залишки, щоб з них знову вирізати печиво, то готувати випічку зовсім не хочеться… Але одна знайома з Італії розповіла мені, як можна приготувати моє улюблене печиво без цих рухів, так що тепер я тільки так її і готую.

Рецепт яблучного печива

Щоб приготувати цей ніжний, смачний і ароматний десерт, нам знадобляться такі інгредієнти, як:

Як приготувати печиво з яблуками

І в першу чергу збиваємо яйця зі звичайним цукром, а потім додаємо туди ще і ванільний цукор, і продовжуємо збивати суміш до утворення піни.

Далі до яєць додаємо розм’якшене масло і знову все гарненько збиваємо до отримання однорідної маси.

Після цього в миску додаємо борошно з розпушувачем і вручну замішуємо густе тісто. Далі миємо яблука, чистимо їх від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо їх на маленькі кубики, які вмішуємо в борошняну масу.

Ось і все, тепер залишилося лише зачерпувати отриману суміш ложкою і викладати її на деко, попередньо застелене пергаментом, щоб потім випікати печиво в духовці при температурі 170 ° С.

Коли печиво стане золотистим, його можна виймати їх духовки, посипати цукровою пудрою і апельсиновою цедрою і насолоджуватися приємним смаком!

Exit mobile version