Site icon Звістка

Без масла борошна та яєць! Легкий осінній пиріг! Всього один інгредієнт надає “того самого” неповторного смаку!

Без масла борошна та яєць. Легкий осінній пиріг. Всього один інгредієнт надає “того самого” неповторного смаку

Пропонуємо вам приготувати пиріг з гарбуза без масла, борошна та яєць. Він виходить дуже смачним і легким. Пиріг буквально тане в роті і сподобається навіть тим, хто не любить гарбуз. 

необхідні продукти

починаємо приготування

  1. Лимон промиваємо і знімаємо з нього цедру.
  2. У миску кладемо гарбуз, додаємо лимонну цедру, манку, кефір, розпушувач і цукор (100 гр.). Все перемішуємо. Даємо тісту постояти 10-15 хвилин.
  3. Форму для випічки промазуємо маслом і кладемо в неї тісто. Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30-35 хвилин.
  4. У невелику каструлю наливаємо воду і додаємо цукор десь грам 50- 70. ставимо її на плиту і доводимо до кипіння. Проварюємо сироп до розчинення цукру і додаємо лимонний сік. Добре перемішуємо і знімаємо з вогню.
  5. Дістаємо з духовки і поливаємо сиропом. У такому вигляді залишаємо пиріг просочуватися на 20-30 хвилин, а потім подаємо до столу.

Джерело

Exit mobile version