Site icon Звістка

Бісквітний банановий рулет за 30 хвилин!

Це напевно найшвидший з приготування рулет. Банановий рулет готується 30 хвилин, а результат просто приголомшливий і смак чудовий. Рекомендуємо.

Інгредієнти:

Для начинки:

Покроковий процес приготування:

Яйця з цукром збити, додати сухе молоко, знову збити, додати борошно, змішане з розпушувачем і перемішати.

Викласти на деко (на промаслений папір), рівномірно розподілити тісто. Випікати в розігрітій до 180 ℃ духовці 5 хвилин.

Перевернути тісто на посипаний цукровою пудрою стіл. Змастити бісквіт 3/4 банки згущеного молока, зверху викласти банани попередньо порізавши щоб рулет скручувався рівномірно. Кінці бананів злегка зрізати.

Якщо захочете прикрасити банановий рулет зверху то слід промазати верх рулету рештою згущеним молоком і посипати кокосовою стружкою.

Перед подачею охолодити і порційно нарізати рулет. Смачного!

Замітка від Шеф-кухаря. НЕ пересушіть бісквіт в духовці, інакше він потріскається при скручуванні!

Джерело

Exit mobile version