Site icon Звістка

Булочки з заварним кремом! Рецепт ніжної випічки з насиченим вершковим смаком!

Булочки з заварним кремом за цим рецептом готуються дуже швидко і обов’язково Вам сподобається.

Булочки з заварним кремом: інгредієнти

Тісто:

Крем:

Глазур:

Як приготувати булочки з заварним кремом

Спочатку приготуйте крем: насипте в миску крохмаль і борошно, додайте в суху суміш жовтки і перемішайте віночком до однорідності. Влийте 1/3 гарячого ванільного молока в крохмально-яєчну суміш, постійно помішуючи віночком. Потім, безперервно помішуючи, влийте решту молока, поставте на слабкий вогонь, постійно помішуючи.

В процесі нагрівання крем повинен загуснути. Готовий крем перекладіть в іншу миску, щоб він швидше охолов. Миску з кремом накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник до повного охолодження. Холодний крем перекладіть в кондитерський мішок.

Тісто

Нагрійте молоко і розведіть в ньому дріжджі з цукром, потім всипте 4 ст. л борошна. Поставте на 10 хвилин в тепле місце.

Поки готується опара, борошно просійте, масло розтопіть, одне яйце збийте з сіллю. Влийте яйця з сіллю в опару, що підійшла і почніть замішувати тісто.

Поступово підливайте масло і додайте борошно, але не весь, а 450 гр.

Замісіть пружне тісто, скачайте його в колобок.

Потім візьміть колобок, наберіть дуже холодної води у велику миску і опустіть туди тісто.

Через 10-15 хвилин тісто почне спливати, дістаньте тісто, просушіть серветкою і вимісіть з рештою борошном. Тісто накрийте серветкою і приберіть на 30 хвилин в сторону.

Візьміть тісто, розділіть на шматочки вагою приблизно 60-65 гр. Кожен скачайте в кульку, зверху трохи натисніть, щоб зробити поглиблення для крему, залиште на 20 хвилин, щоб тісто піднялося.

Заповніть кремом, змастіть яйцем і випікайте 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Після приготування остудіть, полийте глазур’ю і посипте кокосовою крихтою. Булочки з заварним кремом готові.

Джерело

Exit mobile version