Site icon Звістка

Булочки з заварним кремом та родзинками! Улюблений рецепт моєї сім’ї!

Користуюся даним рецептом цих смачних булочок із заварним кремом та родзинками постійно. Вони виходять настільки смачними, що з’їдаються ще теплими.

Інгредієнти:

Як приготувати булочки

Змішайте 125 мл молока з дріжджами, 1 ст. ложкою цукру і сіллю. Молоко повинно бути теплим, але в міру.

Всипте борошно і почніть вимішувати тісто. Воно має настоятися в теплому місці трохи більше години.

Займіться кремом. Змішайте яйце, 1 ст. ложку борошна, 250 мл молока і 2 ст. ложки цукру.

Варіть крем приблизно хвилини три на маленькому вогні. Не забувайте постійно помішувати, інакше у вас може пригоріти крем.

Повністю охолодіть його.

Розкачайте тісто до стану тонкого шару і розподіліть на ньому крем. Зверху крему викладіть родзинки. Якщо він занадто твердий, то можна його попередньо замочити у воді.

Скрутіть тісто в рулет і наріжте його на рівномірні шматочки.

Викладіть булочки на деко і поставте запікати їх в духовку приблизно на тридцять хвилин.

Готову випічку можна посипати цукровою пудрою. Смачного!

Джерело

Exit mobile version