Site icon Звістка

Дуже смачний оселедець по голландські в банці!

Візьміть на озброєння рецепт: оселедець по голландські. Такі банки спустошуються за раз.

Ця рибка зі столу змітається в першу чергу. Раджу дуже.

Інгредієнти

Вихід: дві 0,5 л банки (4-6 порцій).

Приготування

  1. Лимон нарізаємо тонкими кружечками. Моркву тремо на крупній тертці. Цибулю нарізаємо кільцями.
  2. Викладаємо шарами в банку: на дно — кілька кілець цибулі, лавровий лист, щіпку моркви, шматочок лимона, 0,5 ч. л. цукру, щіпку перцю і солі. Зверху — шар оселедця. Потім знову овочі й спеції.
  3. І так, чергуємо шарами, періодично придавлюючи, поки не доберемося до самого верху банки. Тепер закриваємо щільно кришкою і відправляємо в холодильник.
  4. На другий-третій день оселедець готовий.

Приготовлений таким чином оселедець виходить ніжний, солодкий, соковитий і дуже, дуже смачний. При подачі можна полити рослинною олією і злегка посолити.

Приємного апетиту!

Джерело

Exit mobile version