Site icon Звістка

Картопляні палички — м’які всередині та хрусткі зовні!

Така страва стане улюбленцем багатьох. Виходять картопляні палички м’якими всередині та хрусткими зовні. За бажанням ви можете змінити зовнішній вигляд цієї закуски: зробити кульки, наприклад. Таке американське частування можна подати і як гарнір з улюбленим соусом. Відмінно підійде тартар і кетчуп. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся, інформує Ukr.Media.

Потрібні інгредієнти

Починаємо процес

  1. В першу чергу очищаємо і крупно нарізаємо картоплю. Відправляємо її варитися у підсолену воду до готовності. Потім робимо пюре.
  2. Тепер додаємо сюди жовтки, дрібно нарізану шинку й вершкове масло, попередньо розм’якшене.
  3. Також додаємо сюди сіль, мускатний горіх і зелень. Добре все перемішуємо.
  4. Білки ділимо на дві частини та одну з них, використовуючи міксер, збиваємо до стійкої піни. Потім відправляємо в пюре. Частину залишаємо для панірування.
  5. Робочу поверхню присипаємо борошном. На ній розкачуємо підготовлене картопляне тісто в кілька ковбасок.
  6. Їх нарізаємо рівними брусочками. Кожен з них вмочаємо в білок і обвалюємо у панірувальних сухарях.
  7. Після чого відправляємо обсмажуватися на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії до золотистої скоринки.
  8. До столу подаємо в гарячому вигляді разом з соусом.

Приємного апетиту!

Exit mobile version