Site icon Звістка

Котлети «Ведмежа лапа»! Хрусткі зовні та соковиті всередині!

Підготуйте всі необхідні продукти і приступайте до приготування котлет «Ведмежа лапа», інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

Як приготувати котлети «Ведмежа лапа» для всієї родини:

  1. Пропустіть через м’ясорубку свинину, цибулю, часник і печінку.
  2. Посоліть, поперчіть, додайте борошно, вершки і гарненько перемішайте. Готовий фарш накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 1 годину.
  3. В окрему миску наріжне шматочками підсохлий білий хліб.
  4. Додайте натертий на крупній тертці сир і перемішайте.
  5. З фаршу сформуйте котлети круглої форми (вийшло 6 штук), обваляйте в борошні.
  6. Потім занурте у збиті яйця.
  7. Далі обваляйте в підготовленій паніровці з хліба і сиру.
  8. Розігрійте сковороду з рослинною олією, викладіть котлети і обсмажте на сильному вогні до рум’яності з одного боку.
  9. Зменшіть вогонь на мінімум, переверніть котлети і обсмажте до рум’яності з іншого боку.
  10. Щоб котлети просмажилися всередині, на другій стороні потрібно готувати на слабкому вогні близько 15 хвилин, можна прикрити кришкою або поставити в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Смачні, рум’яні, ароматні котлети «Ведмежа лапа» готові, подавати їх потрібно в гарячому вигляді з будь-яким гарніром.

Приємного апетиту.

Exit mobile version