Site icon Звістка

М’ясний рулет з грудинки робиться просто, а гості його чекають як ресторанну страву!

Зверніть увагу, що рулет потрібно починати готувати напередодні.

Так м’ясо добре промаринується і вийде особливо смачним.

Необхідні продукти:

Основні продукти:

Продукти для варіння:

Покроковий процес приготування:

Рівний шматок грудинки не до кінця розрізати навпіл.

Розрівняти, злегка відбити молоточком.

Щоб замаринувати м’ясо, змішати сіль, коріандр, чорний і гострий перець. Натерти сумішшю грудинку з двох сторін.

Часник зверху натерти на тертці і змастити м’ясо.

Згорнути рулет, зав’язати мотузкою, замотати плівкою і залишити на ніч у холодильнику.

Вранці розігріти воду в каструлі або казані, в який можна буде помістити рівно рулет. Відразу покласти в ємність цибулину, ретельно промиту лушпиння цибулі, перець горошком, лаврове листя, роздавлений часник, сіль.

Коли рідина закипить, опустити рулет. Варити під кришкою 1,5 годин з одного боку, потім перевернути і залишити варитися ще на 1,5 години.

Зняти мотузку, а коли трохи охолоне, помістити в холодильник до повного охолодження.

Змішати соєвий соус, паприку, 2 тертих зубчики часнику, дрібку чорного перцю. Змастити отриманою сумішшю рулет. Бажано дати трохи часу, щоб м’ясо просочилося, але можна відразу подавати.

Нарізати на порції і подати на стіл. Смачного!

Джерело

Exit mobile version