Site icon Звістка

Мариную скумбрію годину в незвичайному клярі і смажу – тепер це мій головний рецепт!

Ось рецепт смачної рибки, яку Ви зможете приготувати вдома.

Нам знадобляться:

Готуємо:

Скумбрію потрібно зняти з хребта (добра риба легко зрізається ножем), після чого можна вийняти кості пінцетом, а можна не виймати, це кому як подобається.

Далі потрібно змішати в глибокому посуді, всі перераховані вище інгредієнти. Повинен вийти маринад консистенції рідкої сметани. Далі укладіть скумбрію в маринад і залиште на годину.

Після чого викладайте філе прямо в маринаді на розпечену сковорідку і смажте з кожного боку від 5 до 8 хвилин, в залежності від товщини філе вашої риби.

Риба виходить ніжна і соковита. Смачного!

Джерело

Exit mobile version