Site icon Звістка

Моя коронна страва! Курячі котлетки з плавленими сирками!

Обожнюю курячі котлети, особливо якщо вони приготовлені з січеного філе. Це допомагає значно зекономити час на приготування фаршу. А начинка неймовірно ніжна, адже складається з плавного сиру, який ніколи і ніде не буває зайвим. А в добавок зі спеціями, ще й відчувається деяка пікантність. Спробуйте приготувати!

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Процес приготування

Спершу слід ретельно промити куряче філе, просушити за допомогою паперових серветок. Далі нарізати ножем дрібними кубиками.

Плавлений сир слід натерти натерти на тертці з середніми отворами, подрібнити зелень, пропустити через прес часник.  Всі інгредієнти додати до курячого філе, посолити, поперчити й ретельно перемішати. Додайте ще свої улюблені спеції.

Можете використовувати і твердий сир, правда, я віддаю перевагу плавленому, тоді котлетки значно ніжніші. Влийте на сковороду рослинну олію, розігрійте, а тоді зменште вогонь до середнього. 

За допомогою ложки викласти на сковороду м’ясну суміш й обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору.

Потім викласти котлети на паперовий рушник, щоб він увібрав зайвий жир. 

Порада: можете ще перед смаженням обваляти котлети в панірувальних сухарях. Також імпровізуйте з фаршем: використовуйте зелень, дрібно порізані печериці, а для пікантності – копчену паприку.

Вам сподобався рецепт?

Джерело

Exit mobile version