Site icon Звістка

НА СКОВОРОДІ! Супер шоколадний торт, який легко готувати!

Шоколадний торт на сковороді – хіба може бути простіше? А результат приємно здивує. Виходить смачно! Записуйте перевірений рецепт.

Для коржів:

Для  крему:

Для глазурі:

Як готувати:

Готуємо крем: у каструлю з товстим дном додаємо, цукор, перемішуємо.

Розбиваємо 1 яйце, добре перемішуємо.

Вливаємо молоко, перемішуємо, щоб не було грудочок.

Ставимо на вогонь. Варимо на середньому вогні, постійно помішуємо.

Коли почне загустати, зменшуємо нагрів.

Коли появляться бульбашки, виключаємо плиту.

В каструлю виливаємо 4 ложки меду, ставимо на вогонь.

Як мед зрідне, додаємо соду, перемішуємо.

Додаємо вершкове масло кімнатної температури.

Коли маса почне пінитися, знімаємо з вогню.

Добре збиваємо яйця з цукром.

Додаємо медово-масляну суміш, перемішуємо.

Додаємо какао, борошно, замішуємо тісто.

Випікаємо коржі на сковороді.

Випікаємо 1-2 хвилини з кожної сторони.

Виходить 5 коржів.

Збиваємо вершкове масло. Додаємо какао.

Порційно додаємо заварний крем.

Перемащуємо коржі кремом.

Зверху поливаємо глазур`ю. Для цього розтоплюємо шоколад і рафіновану олію у мікрохвильовій печі.

За бажанням можна прикрасити тертим шоколадом.

Exit mobile version