Site icon Звістка

Неймовірно смачне печиво — хрустке, запашне, просто не відірватися! Смачнішої випічки, ніж це кунжутне печиво, ви ще не куштували!

Якщо вам не подобається кунжут, то знайте, що він — один із лідерів за вмістом кальцію. У кунжуті його більше, ніж у сирі у 10 разів! Тож, замисліться…

Інгредієнти

Приготування

  1. Змішати борошно, розпушувач і сіль.
  2. Збити розм’якшене масло з цукром. Потім додати яйце, ваніль і лимонний сік та збивати 20-30 секунд міксером.
  3. Продовжуючи збивати на низькій швидкості міксера, додавати невеликими порціями борошно.
  4. Лопаткою вмішати весь кунжут (його можна попередньо обсмажити).
  5. Духовку нагріти до 180 градусів. На аркуш пекарського паперу (обов’язково!) викладати чайною ложкою коржики на відстані 3-4 см один від одного, оскільки вони можуть розтікатися.
  6. Випікати їх 8-15 хвилин, залежно від розміру. Потрібно стежити, щоб печиво не пригоріло (можна за 6 хвилин перевернути його на інший бік).
  7. Коржики м’які, липкі, поки гарячі, але потім, коли охолонуть, стають хрусткими та нереально смачними.

Смачного!

Джерело

Exit mobile version