Site icon Звістка

Незвичне поєднання! Запечена скумбрія з хурмою та апельсинами!

Звичайно, страви з багаття завжди смачніші, але і вдома, в духовці, цілком можна запекти таку рибу. Готується просто і швидко, без зайвої метушні. На наш погляд, це ідеальний святковий рецепт, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

Приготування

Головку часнику розділити на зубчики, почистити та роздавити.

Апельсин і хурму вимити та нарізати шматочками.

У форму для запікання викласти подрібнений часник, шматочки апельсину і хурми. Додати лавровий лист, сіль, чорний перець.

Відріжте у скумбрії голову, плавники та попатрайте живіт. Потрібно відзначити, що з замерзлою рибою робити всі ці процедури набагато простіше, аніж зі свіжою. Обов’язково видаліть темну плівку з черева, щоб риба не гірчила.

Розріжте рибу на шматки, викладіть у форму для запікання. Поливши зверху рослинною олією, а потім акуратно вливаємо у форму біле сухе вино. Випікайте рибу в заздалегідь розігрітій духовці протягом 35-40 хвилин до готовності.

Ось і все, ароматна скумбрія з фруктами готова. Приємного апетиту!

Exit mobile version