Site icon Звістка

Ніжний і смачний торт! Пташине молоко без випічки і без желатину!

Такий десерт готується досить швидко і насправді, він виходить ніжним і м’яким, з повітряним кремом і легкою лимонною кислинкою.

Для приготування крему вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Для приготування коржа візьміть:

Для приготування заливки:

Процес приготування

Для крему розігріваємо молоко і змішуємо з сіллю, манною крупою. Варимо, постійно перемішуючи. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.

У кашу натираємо цедру половини лимона, видавлюємо сік, перемішуємо.

Розм’якшене вершкове масло збиваємо. Поступово додаємо пудру і збиваємо.

У цю масу додаємо частинами манну кашу і збиваємо до однорідного стану.

Вливаємо охолоджене згущене молоко і збиваємо, накриваємо готовий продукт плівкою і відправляємо в холодильник.

Для коржа з’єднуємо всі інгредієнти крім печива і варимо на невеликому вогні до розчинення і однорідності.

Печиво подрібнюємо блендером в крихту, з’єднуємо з розтопленої масою і добре вимішуємо.

Формуємо торт в кільці, укладаємо шар печива і добре його втрамбовуємо.

Коли печиво повністю охолоне, викладаємо крем, накриваємо плівкою і ставимо на 30 хвилин в холодильник.

Для заливки змішуємо всі інгредієнти і варимо на повільному вогні до густоти.

Заливаємо торт і відправляємо його в холодильник на 5 годин. Смачного!

Джерело

Exit mobile version