Site icon Звістка

Ну дуже смачні квашені помідорки! Все дуже просто та швидко!

Квашені помідори дуже смачні як взимку так і влітку. Ми їх просто обожнюємо, я квашу помідори 2 рази. Адже ми їх з’їдаємо ще до осені, а восени я квашу на зиму. Цей мамин рецепт – найкращий. Спробуйте і ви кваситимете помідори лише за ним.

Складові:

Приготування:

У каструлю складіть часник, хрін, спеції і кріп.

Покладіть зверху помідори, лаврове листя та листочки смородини.

Потім закрийте все це зверху листям хрону.

Розчиніть сіль в окропі і залиште остигати.

Залийте помідори розсолом до половини обсягу каструлі і накрийте марлею.

На ній буде збиратися цвіль, тому періодично необхідно міняти.

Зверху покладіть тарілку, накрийте кришкою і виставте на балкон.

Термін соління 1-1,5 місяці.

Помідорки виходять дуже смачні, вони у нас навіть ніколи не перекисають, адже ми їх з’їдаємо дуже швидко.

Смачного!

Джерело

Exit mobile version