Site icon Звістка

Паштет з курячої печінки готую раз в тиждень! Виходить смачніше магазинного!

Судячи з відгуків, деякі господині при можливості відмовляються від покупної продукції. До їх числа належу і я. На сніданок готую смачні бутерброди з курячим паштетом.

Склад

Для його приготування використовую такі продукти:

Алгоритм дій

В першу чергу я готую овочі. Ріпчасту цибулю і моркву визначаю на обробну дошку і дрібно нарізаю. Цю продукцію потім пересипаю в сковорідку, додаю масло і обсмажую, щоб овочі стали м’якшими.

Далі ці продукти за допомогою лопатки знімаю до стінок сковорідки, а в центрі маю курячу печінку. Зверху на неї виливаю рослинне масло, перемішую з овочами, і смажу протягом дванадцяти хвилин.

Після продуктову масу перекладаю в окрему миску і відставляю її, щоб заготовка охолола. Далі її обробляю за допомогою м’ясорубки. Рідина, яка залишилася після обсмажування печінки, вливаю в миску і збагачую меленим чорним перцем і мускатним горіхом.

Тепер спробуйте на смак. Може доведеться додати трохи солі і спецій. В останню чергу паштет заправляю маслом і надаю однорідність за допомогою блендера.

Джерело

Exit mobile version