Site icon Звістка

Пиріг з яблуками на пісочному тісті! Рецепт яблучного пирога з пісочним тістом, який просто готувати і смачно їсти!

Приготувати тісто для пирога з яблуками часом буває тієї ще завданням: потрібні складні інгредієнти, кілька етапів «дозрівання», опара. А на виході – звичайна здоба. Тому лови наш свіжий рецепт яблучного пирога з пісочним тістом, який просто готувати і смачно їсти, без зайвих рухів тіла.


До речі, порада: ласуни можуть брати м’які яблука, такі потім перетворяться в солодке пюре. Іншим радимо використовувати кислі яблука твердих сортів: «Семеренко», «Уелс», «Слава Переможцям».

Тісто для ПИРОГА з яблуками
Для тесту
ІНГРЕДІЄНТИ
200 г вершкового масла
450 г пшеничного борошна
яйце
100 г цукру
1 ч. Л. розпушувача
2 ст. л. сметани
2 г ваніліну (1 пакетик)
сіль
для заливки
ІНГРЕДІЄНТИ
200 г сметани
150 г цукру
яйце
2 ст. л. пшеничного борошна
2 г ваніліну (1 пакетик)
3 яблука
Приготування
Приготуй тісто: борошно, масло і розпушувач з’єднай і розітри в крихту.


Яйце, сіль і цукор добре перемішати. Додай сметану і ванілін. Даси суміш борошна і масла і замісити тісто. Прибери його в холодильник.


Займися заливкою: сметану, цукор і яйце добре перемішати і додай до них борошно з ваніліном.


Дістань тісто з холодильника і поділи його на 3 рівні частини. Одну знову пішли в холодильник, а масу, що залишилася розкачай і виклади в форму одним шаром. Почисти яблука, наріж шматочками і виклади на цей шар.


Дістань охолоджене тісто, розкачай. Тепер можеш порізати його за допомогою формочки або просто ножем. Повинні вийти шматочки однакової форми і розміру, це будуть прикраси, верхівка всього пирога.


На основу з яблуками в листі вилий заливку і зверху виклади прикраси. Випікати в духовці при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин. Дай йому охолонути і подавай на стіл.


Такий пиріг не тільки хороший на смак, але і корисний для проведення часу з дітьми. Наприклад, приготування красивою верхній частині за допомогою формочки можна доручити дітям. Це їх трохи відверне і навчить терпінню і акуратності.


Готується пиріг близько години: 20 хвилин на тісто і заливку і 40 хвилин в духовці. На виході отримуємо десерт з енергетичною цінністю 280 ккал на 100 г продукту, що дуже непогано для простого яблучного пирога. Смачного!

Джерело

Exit mobile version