Site icon Звістка

Пиріжки «без клопоту»! Виходять м’які, смачні і не черствіють 2-3 дня (якщо звичайно залишаться)!

Пиріжки виходять м’які, смачні і не черствіють 2-3 дня (якщо звичайно залишаться). Тісто готуватися 5 хвилин і відразу ліпляться пиріжки, не потрібно чекати поки вони піднімуться, а це економить час!

ІНГРЕДІЄНТИ

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

У теплій воді розвести дріжджі, додати цукор, сіль, соняшникову олію, борошно трохи перемішати і влити склянку окропу. Замісити тісто.

Після того як тісто замішане, відразу починаємо ліпити пиріжки. Начинку я заготовила заздалегідь, у мене це була картопля з м’ясом, а так, сюди підійде будь-яка на ваш смак.

Що мені подобається в цьому рецепті так це те, що абсолютно не потрібно чекати – хоча тісто і дріжджове. Поки одні смажилися я ліпила наступні.

За матеріалами.

Exit mobile version