Site icon Звістка

Пишні, соковиті біляші! Знайшла правильний рецепт багато років назад!

Цей простий рецепт допоможе приготувати дуже пишні біляші, які довго залишаються свіжими і м’якими.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Для приготування фаршу візьміть:

Процес приготування біляшів

Борошно просіваємо і з’єднуємо з сіллю, цукром і дріжджами, 1 ст.л олії і м’якого вершкового масла. Вимішуємо масу до однорідності і заливаємо теплим молоком.

Вимішуємо тісто до тих пір, поки маса не стане м’якою і не перестане липнути до рук.

Накриваємо тісто і ставимо в тепле місце на 2 години.

Фарш з’єднуємо з дрібно нарізаною цибулею, спеціями, сіллю.

Викладаємо тісто на посипаний борошном стіл, відокремлюємо шматочок і розтягуємо руками (качалкою не користуватися) в коржик. Викладаємо начинку, збираємо мішечок і защипуємо краї.

Обсмажуємо на розігрітій олії до рум’яності.

Джерело

Exit mobile version