Site icon Звістка

Рецепт приготування курячих відбивних без яєць і борошна!

Курячі відбивні – саме та страва, яку просто неможливо розлюбити.

Ніжна курятина в спеціях і золотистій скоринці – ідеальне частування на всі випадки життя.

Ми звикли обсмажувати відбивні на сковорідці, попередньо вмочуючи їх у яйце, а потім в борошно.

Виявляється, їх можна готувати по-іншому. Ми розповімо вам, як смачно запекти курячі відбивні. Борошно і яйце для цього рецепта не знадобляться. Ця страва – знахідка для тих, хто віддає перевагу соковитому м’ясу і не любить відмивати руки від налиплого панірування.

Складові:

Приготування:

Щоб приготувати маринад, змішайте гірчицю, соняшникову олію, пропущений через прес часник, рідкий мед і майонез. Додайте сіль і спеції на смак. Відмінно підійде червоний мелений перець або паприка. Гарненько все перемішайте.

Промийте куряче філе, висушіть його за допомогою паперового рушника і наріжте тонкими пластинами.

Накрийте м’ясо харчовою плівкою і акуратно відбийте. Потім помістіть куряче м’ясо в глибокий посуд, залийте маринадом і залиште на 1-2 години.

Замариновані відбивні викладіть на застелене пергаментним папером деко, полийте м’ясо маринадом і поставте страву в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Вам сподобався рецепт?

Джерело

Exit mobile version