Site icon Звістка

Рулет з курятини зі смачною начинкою!

Це дуже смачний курячий рулет із ніжною та запашною начинкою. Приготувати його значно легше, ніж посмажити котлети. Він виходить більш корисним та менш жирним, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

Для м’ясного фаршу:

Для начинки:

Приготування:

  1. Пропустити куряче м’ясо і цибулю через м’ясорубку, додати сухарі, сіль і перець. Усе перемішати і відбити фарш не менше, ніж 15 разів. Поставити у холодильник, поки займатиметесь начинкою.
  2. Для начинки натерти на дрібній тертці варені яйця, плавлений сирок (його можна попередньо трохи підморозити, щоб легше натирався), вершкове масло і часник. Зелень теж гарно подрібнити. Начинку добре перемішати, посолити за смаком. Сформувати з неї тонку довгу ковбаску.
  3. На харчову плівку викласти фарш, розрівняти його у прямокутник. Викласти начинку і згорнути рулет. Зверху посипати натертим на крупній тертці сиром для рум’яної скоринки.
  4. Запікати м’ясний виріб у заздалегідь нагрітій духовці 20-25 хвилин за температури 200 градусів.
Exit mobile version