Site icon Звістка

Салат “Швейцарський” — ідеально підійде для святкового столу і “впишеться” в щоденне меню!

Відмінний і дуже красивий салатик на новорічний стіл і не лише.

У ньому є і м’ясо, для соковитості огірочок, а для пікантності — швейцарський сир.

Необхідні продукти:

Починаємо приготування:

  1. Печериці нарізаємо шматочками і кладемо на суху сковороду. Обсмажуємо до повного випаровування вологи, потім додаємо рослинну олію, сіль і перець за смаком.
  2. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до грибів в той момент, коли їх солимо. Все перемішуємо і обсмажуємо до готовності.
  3. Готові гриби з цибулею перекладаємо на паперовий рушник.
  4. Огірки нарізаємо тонкими брусочками.
  5. Куряче філе, заздалегідь відварене і охолоджене в бульйоні, нарізаємо невеликими шматочками.
  6. Сир натираємо на крупній тертці. Подрібнюємо кріп.
  7. Збираємо салат. Беремо креманки і на дно викладаємо куряче філе. Змащуємо майонезом і викладаємо шар з огірка. Його також змащуємо майонезом і викладаємо шар з грибів. Робимо майонезну сіточку і викладаємо останній шар з сиру. У центрі на сир відціджують трохи майонезу і посипають кропом.
  8. Салат ставимо в холодильник на 2-3 години, а потім подаємо до столу.

Смачного!

Джерело

Exit mobile version