Site icon Звістка

Щоб сирники були пишними без борошна і соди, кладу секретний інгредієнт!

Хитрий прийом під час приготування сирників, завдяки якому вони будуть повітряними і дуже смачними!

Інгредієнти

Приготування

Додайте в сир яйце і цукор. Не додавайте дуже багато цукру, так як сирники можуть почати пригорати.

Потім додайте ванільний цукор і все ретельно перемішайте.

А тепер додайте секретний інгредієнт, завдяки якому сирники НЕ обпадуть навіть після охолодження: 2-3 столові ложки манної крупи. Залиште все на 20 хвилин.

Потім сформуйте сирники. Присипте стіл борошном, викладіть масу з сиру і манки, і сформуйте одну ковбаску. Після чого розріжте її на шматки (на майбутні сирники).

Обсмажте все на сковороді з олією з обох сторін до рум’яної скоринки на середньому вогні.

Ніжні, м’які і пишні сирники готові! Смачного!

Джерело

Exit mobile version