Site icon Звістка

Смачні деруни за новим рецептом! Виходять хрумкі та ніжні!

Рецепт приготування дерунів знайомий багатьом господиням, але кожна хоче додати свою особливу родзинку. Тому, ця страва завжди буде популярною. Готувати їх швидко та просто.

Деруни виходять дуже смачні, хрумкі та ніжні.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Почистьте та потріть на тертушці з найменшими отворами картоплю та цибулю.
  2. Зайву рідину злийте, посоліть, поперчіть, вбийте яйця та додайте борошно. Гарно все перемішайте.
  3. До натертого сиру додайте часник пропущений через прес, кріп мілко посічений, сметану, сіль, перець та добре перемішайте.
  4. В пательні розігрійте олію та викладайте за допомогою ложки тісто з картоплі, розрівняйте у вигляді маленьких млинців.
  5. Зверху на кожний млинець покладіть сирну начинку, розрівняйте та зверху знову покладіть тісто з картоплі.
  6. Підсмажте з обох сторін на великому вогні до рум’яної кірки
  7. Потім зменште вогонь до мінімуму та потушіть деруни під кришкою декілька хвилин.
  8. На стіл подавайте гарячими із сметаною або смаженим свіжим салом.

Смачного!

Джерело

Exit mobile version